Στους ερυθρόλευκους επέστρεψε ο Πυργιώτης μεσοεπιθετικός, Διονύσης Πλαστουργός.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός αποχώρησε πριν λίγες μέρες από την Αχαϊκή (ομάδα Γ' Εθνικής) λόγω οικονομικών διαφορών κι άμεσα ήρθε σε συζητήσεις για την ένταξή του στην ομάδα της καρδιάς του, τον Πανηλειακό, μια βδομάδα πριν το κλείσιμο της θερινής μεταγραφικής περιόδου, που ισχύει στα Ερασιτεχνικά Πρωταθλήματα.

Ο Διονύσης Πλαστουργός δήλωσε στο Ρatrisnews: «Γυρίζω στην ομάδα της καρδιάς μου, είμαι πολύ χαρούμενος σήμερα για την επιστροφή μου εκεί που ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά εκεί που ο κόσμος με αγάπησε και με αγαπάει σαν δικό του παιδί και θα είναι για πάντα στην καρδιά μου και υπόσχομαι ότι και πάλι θα τα δώσω όλα μέσα στο γήπεδο»

Ο Πλαστουργός ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στις ακαδημίες του Αίολου Πύργου και στην ηλικία των 14(!) ετών λόγω του ταλέντου του προωθήθηκε στην ομάδα του Πανηλειακού, αγωνίζομενος στην Δ' Εθνική την σεζόν 2008-09.

Στην συνέχεια εντάχθηκε στην Κ17 των εφήβων του Ολυμπιακού, για να επιστρέψει πάλι στον Πανηλειακό την σεζόν 2011-12 αγωνιζόμενος στην Γ' Εθνική.

Το καλοκαίρι του 2012 μεταγράφηκε στους Νέους της ΑΕΚ, για να ξαναγυρίσει και πάλι τον Γενάρη και μέχρι τέλος της σεζόν 2012-13 στον Πανηλειακό.

Το καλοκαίρι του 2013 πήρε μεταγγραφή για την Δόξα Ν.Μανωλάδας (Γ' Εθνική) και αγωνίστηκε για δύο σεζόν.

Την περσινή σεζόν 2015-16 συνέχισε την καριέρα του πάλι στην Γ' Εθνική στον Α.Ο. Ερμιονίδας όπου έκανε και καλή πορεία.

Φέτος το καλοκαίρι μεταπήδηξε στην νεοφώτιστη στην Γ' Εθνική, Αχαϊκή η οποία ξεκίνησε με μεγάλες αξιώσεις, αλλά λόγω οικονομικών προβλημάτων, ο Διονύσης Πλαστουργός έλυσε το συμβόλαιό του και ήρθε άμεσα σε συμφωνία με τον Πανηλειακό.



Κωνσταντίνος Διονυσόπουλος