Photo: P.Athanasopoulos



Με την προσοχή του στραμμένη στο μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής στις 3.00 στο Στάδιο Πύργου για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής (7η αγωνιστική) απέναντι στον Αστέρα Αμαλιάδας, ο Πανηλειακός την Τετάρτη αντιμετώπισε τον Αργοναύτη Κατακόλου, ομάδα Β' κατηγορίας, στο Ενωσιακό γήπεδο Σπιάτζας για το κύπελλο Ηλείας. Και συγκεκριμένα για τη 2η αγωνιστική της Β' Φάσης, και στο πλαίσιο του 1ου ομίλου, επικρατώντας με το ευρύ σκορ 0-7.

Και χρησιμοποιώντας κατά συντριπτική πλειοψηφία, είτε παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής ως τώρα, είτε κυρίως παίκτες της Παιδικής ομάδας, κάποιοι εκ των οποίων έδειξαν καλά στοιχεία. Αφού βέβαια, με τη σκέψη όλων να βρίσκεται στο παιχνίδι με τον Αστέρα, η πολύ μεγάλη πλειοψηφία των βασικών παικτών φυσιολογικά προφυλάχθηκε.

Στο 6' ο Γεωργακόπουλος έκανε το 0-1, στο 20' ο Βουργουντζής το 0-2, στο 30' ο Πρέντι το 0-3 , στο 35' ο Χατζηστάμου το 0-4, και στο 44' ο Κατελούζος το 0-5 για να κλείσει με αυτό το σκορ το ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη, στο 50΄ο Πρέντι ανέβασε σε 0-6, και στο 80' ο Σπυρόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 0-7 (ενώ στο 68' ο Αρβανίτης είχε δοκάρι).

Για τον Πανηλειακό αγωνίστηκαν οι εξής: Πλατής, Κόκκινος, Γκουβέρος, Γιαννακόπουλος, Κατελούζος, Καραχάλιος (53' Σπυρόπουλος), Σκοζάι (56' Αρβανίτης), Γεωργακόπουλος, Χατζηστάμου (46' Μπουρλάκης), Βουργουντζής (60' Γρηγορόπουλος), Πρέντι

* Την Τετάρτη το πρωί πήρε το απολυτήριο του από την 116 Π.Μ. Αράξου ο Μπουρλάκης, με τον Αχαιό παίκτη να ολοκληρώνει έτσι και τυπικά τη στρατιωτική θητεία του (την οποία διεκπεραίωνε τους τελευταίους μήνες).