Photo: Vaggelis Dimitropoulos - protinews.gr
Πραγματοποιώντας την χειρότερη φετινή του εμφάνιση ο ακίνδυνος και άνευρος Πανηλειακός, γνώρισε την πρώτη φετινή του ήττα από τον Παναρκαδικό με 1-0, με το γκολ του Συρεγγέλα στο 59ό λεπτό, το μεσημέρι της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο του Πύργου.

Το μόνο θετικό της ημέρας ήταν η επιστροφή των οργανωμένων οπαδών του Πανηλειακού στις εξέδρες, μετά την αποχή που πραγματοποιούσαν από την έναρξη της φετινής σεζόν (λόγω των όσων συνέβησαν στον φιλικό αγώνα με την Παναχαϊκή).


Οι συνθέσεις


Πανηλειακός: Καπετανάκης, Σέχου, Λεβέντης, Κολόκας, Σούλης, Νικολόπουλος, Ντάνκουα, Γκοτσούλιας, Κρεββατάς, Μπουρλάκης, Σωτηρόπουλος (69' Χατζηστάμου)

Παναρκαδικός: Χότζιτς, Τσέκος, Μπούτας (86' Ευαγγέλου), Μπαξεβάνος, Νάνος, Κυριακόπουλος, Νάτσης (73' Δ. Λυμπερόπουλος), Ν. Λυμπερόπουλος (75' Ομπόσου), Στρέμπας, Καδάς (90' Μπινιώρης), Συρεγγέλας



Η Βαθμολογία (σε 5 αγώνες)

Αστέρας Αμαλιάδας 15 15-3

——————————————

Διαγόρας Βραχν. 9 9-4

Καλαμάτα 9 3-0

Αστέρας Βλαχ. 9 6-4

Παναρκαδικός 9 7-5

Πανηλειακός 8 8-2

Αχαϊκή 7 5-4

———————————

Παλληξουριακός 6 6-13

Ζάκυνθος 5 3-6

ΠΑΟ Βάρδας 4 3-6

Τσικλητήρας 2 2-6

Λεωνίδιο 0 1-15

* Υποβιβάζονται οι πέντε τελευταίοι του Ομίλου

* Ο πρώτος του Ομίλου παίζει αγώνες μπαράζ σε νέο όμιλο ανόδου μαζί με τους πρώτους των Ομίλων: 6ος, 7ος, 8ος, κι από τις τέσσερις συνολικά αυτές ομάδες οι δυο πρώτες της νέας βαθμολογίας μετά από διπλούς αγώνες μεταξύ τους, ανεβαίνουν στη Β' Εθνική

Η επόμενη 6η αγωνιστική 
Κυριακή 12 Νοεμβρίου (ώρα 3.00)

Αστέρας Αμαλιάδας - Αχαϊκή

Διαγόρας Βραχνείκων - Πανηλειακός

ΠΑΟ Βάρδας - Παναρκαδικός

Λεωνίδιο - Τσικλητήρας Πύλου

Καλαμάτα - Ζάκυνθος

Αστέρας Βλαχιώτη. - Παλληξουριακός