Ο τερματοφύλακας Ηλίας Διαμάντης, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από τον σύλλογο και ο μέσος Γιώργος Καλλιπολίτης άνοιξαν το χορό των προσφυγών στον Κεραυνό Κερατέας. Οι δύο παίκτες δεν μπόρεσαν να έρθουν σε συμβιβαστική λύση με τον πρόεδρο Νίκο Λιούμη για την αποδέσμευση του και κινήθηκαν νομικά για να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους.


Στην προπόνηση της Παρασκευής υπέστη διάστρεμμα ο Κοξαράκης και τέθηκε εκτός πλάνων κόντρα στον Πανηλειακό μαζί με τον τραυματία Γ. Διαμαντή. Δεν υπολογίζονται ακόμα οι τιμωρημένοι Μαρτίνος, Νταϊφώτης (σ.σ. του επιβλήθηκε ποινή τριών αγωνιστικών για την αποβολή του με τον ΑΟ Χανιά). 



Δόθηκαν εγγυήσεις στη Γ.Σ. 



Παρουσία του υπάρχοντος Δ.Σ. με τον πρόεδρο Νίκο Λιούμη, του περσινού που ηγείτο ο Αγγελος Θηβαίος, του νέου δημάρχου Κώστα Λεβαντή αλλά και του απερχόμενου Σταύρου Ιατρού έγινε η Γ.Σ. του Κεραυνού Κερατέας στο δημαρχείο της πόλης.



Για περίπου δύο ώρες, η διαδικασία έγινε υπό τη «σκιά» των πρόσφατων επεισοδίων με τον ΑΟ Χανιά που απειλούν την ομάδα με βαριά τιμωρία αλλά απορρίφθηκε αμέσως το ζήτημα της αποχώρησης από το πρωτάθλημα που έπεσε στο «τραπέζι». 



Αντίθετα, δόθηκαν εγγυήσεις από τις τοπικές αρχές και δύο χορηγούς ότι θα συνεισφέρουν οικονομικά στον σύλλογο ενώ έγιναν προτάσεις και για τη νέα σεζόν με την έλευση παικτών από την Κερατέα που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή σε γειτονικά σωματεία.