Σε μια κρίσιμη για τον Πανηλειακό αναμέτρηση, οι ερυθρόλευκοι πήραν δίκαιη νίκη (την τρίτη στο φετινό πρωτάθλημα) με 1-0 επί του μαχητικού Κεραυνού Κερατέας. Το ματς ήταν αρκετά ανοιχτό ενώ οι γηπεδούχοι έχουν και παράπονα από τη διαιτησία.


Περίπου 250 φίλοι τους έδωσαν το "παρών" ενώ πανό κατά της ΕΠΣ Ηλείας ανήρτησαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Πανηλειακού για την απόφασή της να ορίσει το σπουδαιότερο ντέρμπι της Α' τοπικής κατηγορίας (Ολυμπιακός Πύργου -ΠΑΟ Βάρδας) την ίδια ώρα με την αναμέτρηση του Πανηλειακού, κάτι που έχει γίνει κι άλλες φορές φέτος...
Φάσεις - Γκολ
* 7' Υποψία πέναλτι σε ανατροπή του Παπαγεωργίου, ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στο ματς. 
* 9' ΓΚΟΛ : Πάσα του Τσουλάκου στην πλάτη της άμυνας της Κερατέας, ο Μπράβος πέρασε και τον Παλιγγίνη και από πλάγια θέση γύρισε στον Θωνιάτη που πλάσαρε κάνοντας το 1-0.
* 11' : Έξυπνο πλασέ του Τσουλάκου από πλάγια αριστερά, ελάχιστα άουτ.
* 30' : Κεφαλιά πάσα του Θωνιάτη στον Παπαγεωργίου που βγήκε τετ α τετ με το τέρμα αλλά πλάσαρε ψηλά άουτ.
* 34' : Δυνατό σουτ του Λυκούδη αρκετά έξω από την περιοχή στο οριζόντιο δοκάρι του Μανωλόπουλου και άουτ.
* 43' : Ο Θωνιάτης μόνος κάνει αδύναμο σουτ, μέσα από την περιοχή, στην αγκαλιά του Παλιγγίνη. Ο μέσος του Πανηλειακού είχε και επιλογή να γυρίσει σε Μπράβο και Βλαστό που ήταν ξεμαρκάριστοι.
Ανοιχτό παιχνίδι έγινε και στο β' μέρος με την Κερατέα να προσπαθεί να πιέσει ανεβάζοντας ψηλά την αμυντική της γραμμή. Ο Πανηλειακός ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. 
* 65' : Έμμεσο φάουλ κέρδισε ο Πανηλειακός  στην περιοχή της Κερατέας αλλά το σουτ του Κοτσώνη, μετά την "κομπίνα" των ερυθρόλευκων, χτύπησε στο τείχος.
* 73' Ο Κουτρομάνος μέσα από την περιοχή σούταρε ψηλά άουτ.
78' : Ο Βλαστός μετά από πάσα του Δούλου βγήκε τετ α τετ με τον Παλιγγίνη, τον τράβηξε ο Τριανταφύλου τη στιγμή που ήταν έτοιμος να πλασάρει αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν καταλόγισε το καθαρό πέναλτι (και την κόκκινη στο "δράστη" ως τελευταίος)...
* 83' : Σουτ του Μπράβου από το ύψος της περιοχής έδιωξε δυσκολα στην γωνιά του ο Παλιγγίνης σε κόρνερ.


Κίτρινες κάρτες: Αλεξιάδης, Τριανταφύλλου, Κουτρομάνος - Θωνιάτης, Οικονομίδης.

Ο διαιτητής Γιαννόπουλος (Αρκαδίας) με λάθη. Κυριότερο του 78' αλλά και ελαστικός στον πειθαρχικό έλεγχο.
Πανηλειακός: Μανωλόπουλος, Αντωνόπουλος, Κολόκας, Κοτσώνης, Μπράβος (89' Παπαδόπουλος), Παπαγεωργίου (60' Τσουκαλάς), Τσουλάκος, Θωνιάτης, Βλαστός (81' Οικονομίδης), Δούλος, Νικολόπουλος.

Κερατέα: Παλιγγίνης, Μπάτσος, Τριανταφύλλου, Λαζουράς, Γεωργακόπουλος, Αναγνώστου (80' λ. τρ. Λιούμης), Ανδρίκος (20' Koυτρομάνος), Λυκούδης, Αλεξιάδης (88' Κίτο), Γκεμίσης, Αμανατίδης.
Νάσος Σκούρας