Μπορεί ο Πανηλειακός να νίκησε σχετικά εύκολα την Θύελλα με 3-0, και να συνεχίζει να μοιράζεται την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με τον Ξενοφώντα Κρεστένων, όμως το μυαλό του είναι στην κατάσταση των τριών παικτών που τραυματίστηκαν χθες, του Τσουκαλά, του Νιφορόπουλου και του Βλαχόπουλου, ελπίζοντας να μην έχουν κάτι το σοβαρό.


Ο Τσουκαλάς ήταν ο πρώτος … άτυχος αφού ένιωσε ενοχλήσεις στο ζέσταμα και δεν ξεκίνησε (την θέση του πήρε ο Παναγιωτόπουλος), ενώ στο 18’ αποχώρησε επίσης με τράβηγμα ο Νιφορόπουλος και τον … ακολούθησε στο 25’ επίσης λόγω τραβήγματος ο Βλαχόπουλος.


Μια εξέλιξη που σίγουρα επηρέασε ψυχολογικά τους «ερυθρόλευκους» - ιδίως στο πρώτο μέρος – αλλά δεν τους εμπόδισε να νικήσουν με το τελικό 3-0.


Το σκορ για τον Πανηλειακό άνοιξε στο 2’ μόλις ο Χατζηστάμου, ενώ στο 52’ ο Παναγόπουλος με ωραία προσπάθεια έκανε το 2-0.


Το τελικό 3-0 έγραψε στο 60’ ο Πλαστουργός με ωραίο βολέ, ενώ στο 80’ ο Παναγόπουλος είχε σουτ στο κάθετο δοκάρι.


Από κει και πέρα χάθηκαν κάποιες καλές ευκαιρίες, κυρίως από τον Πανηλειακό, όπως στο 50’ πρώτα με τον Χατζηστάμου (πρόλαβε η άμυνα και έδιωξε σε κόρνερ πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα ο παίκτης του Πανηλειακού) και μετά με τον Καλαντζή (την κεφαλιά του απέκρουσε δύσκολα ο Πλατής), ενώ η Θύελλα είχε μια καλή ευκαιρία στο 44’ με τον Σκουρή, που έπιασε το σουτ και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.


ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Θεοδωρακόπουλος, Χατζηστάμου, Γκουβέρος, Καλατζής, Νιφορόπουλος (18’ λτ Ντάβαρης), Παναγιωτόπουλος, Πλαστουργός, Στούπης (70’ Παπαπέτρου), Μπεγλεκτσής, Βλαχόπουλος (25’ λτ Παναγόπουλος), Σωτηρόπουλος


ΘΥΕΛΛΑ: Πλατής, Κουρής, Καρανάσης, Δημητρουλόπουλος, Σαϊνης, Τζουβάνι, Κατελούζος (60’ Τριγάζης), Νεοφώτιστος (65’ Παργινός), Θεοδωρόπουλος, Μπουτσικάκης (48’ Κότσι), Γιούρτας.