Ο Α.Ο. Πανηλειακός, με αφορμή κάποιους ψιθύρους που ακούγονται ξανά τελευταία σχετικά με την συμμετοχή της ομάδας στην Α1 κατηγορία αλλά και με την εν γένει νοοτροπία της, θέλει για μια ακόμα φορά να ξεκαθαρίσει ότι εκτιμά τον αγώνα όλων των ηλειακών σωματείων και των παραγόντων του, είτε εντός είτε εκτός γηπέδων.

Ο Πανηλειακός, εντός των ηλειακών συνόρων δεν έχει εχθρούς, έχει μόνο αντίπαλους για ενενήντα λεπτά τους οποίους σέβεται και απαιτεί και από αυτούς να σέβονται τον ίδιο.

Φέτος, από μια ομάδα νέων ανθρώπων που στην πλειοψηφία τους δεν είχαν μέχρι πρότινος ανάμειξη στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, γίνεται μια προσπάθεια αναγέννησης του συλλόγου και αποκατάστασης της φήμης και της ιστορίας που κουβαλά. Δεν πρόκειται όμως, όσο ευγενικές και αν είναι οι προθέσεις μας, να αφήσουμε κανέναν να σπιλώσει το όνομα του Πανηλειακού και της αξίας του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενής άμιλλας με τις οποίες αποφασίσαμε να πορευθούμε από την στιγμή που αναλάβαμε τις τύχες της ομάδας.

Θωρούμε όλα τα σωματεία του Νομού φίλους μας, και με απώτερο και κοινό – θέλουμε να πιστεύουμε – σκοπό την πρόοδο του ηλειακού ποδοσφαίρου τους ζητάμε να είναι στο πλευρό μας τόσο φέτος όσο και στα χρόνια που θα έρθουν.

Α.Ο. Πανηλειακός