Photo: Πανηλειακός ΑΟ Official
Την πρώτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πανηγύρισε  ο Πανηλειακός, ο oποίος επικράτησε στην Ζάκυνθο με 3-0 επί της ομώνυμης ομάδας στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου.

Η υπεροχή των ερυθρόλευκων καθ’όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα ήταν καθολική ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι η μόνη στιγμή που οι γηπεδούχοι ανησύχησαν την εστία του Πανηλειακού ήταν στο 10’ με ένα σουτ – άουτ του Πέττα. Έκτοτε, ο Πανηλειακός έπαιξε σαν την γάτα με το ποντίκι τους Ζακυνθινούς και άνοιξε το σκορ με τον Σωτηρόπουλο στο 29’ και ενώ νωρίτερα είχαν χαθεί μεγάλες ευκαιρίες από Κρεββατά και Ντάνκουα, με τον τελευταίο μάλιστα να σκοράρει στο 18’ όμως το γκολ του να ακυρώνεται ως οφ –σάιντ.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Κρεββατάς μετά από όμορφη ενέργεια του Ντάνκουα έγραψε το 0-2 και κλείδωσε ουσιαστικά τη νίκη της ομάδας. Ο Πανηλειακός συνέχισε στο ίδιο τέμπο και ο Κρεββατάς στο 55’ διαμόρφωσε το τελικό 0-3 σημειώνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του γκολ.


Οι συνθέσεις

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Διαμαντής, Μαρίνος, Τριανταφυλλίδης(83΄ Βυθούλκας), Παπαδόπουλος, Τσιριγώτης, Πέττας Νίκ. (72΄ Βλαδίκας), Βουτσίσεβιτς, Ντάσης (56΄ Στ. Κίτος), Μπεσού, Πέττας Ραφ., Τσουκαλάς (64΄ Κυριάζος)



ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Καπετανάκης, Σέου (88΄ Γκουβέρος), Λεβέντης, Κολόκας, Σούλης, Νικολόπουλος, Ντάνκουα (82΄ Σκοζάι), Γκοτσούλιας, Κρεββατάς, Μπουρλάκης (74΄ Μπουρνέλης), Σωτηρόπουλος (77΄ Χατζηστάμου)


Η Βαθμολογία (σε 3 αγώνες)


Αστέρας Αμαλιάδας 9 7-1


————————


Καλαμάτα 7 3-0


Αστέρας Βλαχ. 7 4-2


Διαγόρας Βραχν. 6 5-2


Πανηλειακός 5 4-1


Αχαϊκή 4 3-2


Ζάκυνθος 4 1-3


——————————————


Παναρκαδικός 3 4-5


Παλληξουριακός 3 3-7


ΠΑΟ Βάρδας 1 0-3


Τσικλητήρας 1 1-4


Λεωνίδιο 0 0-5



Επόμενη Αγωνιστική (4η αγωνιστική)


Παλληξουριακός – Πανηλειακός

Αστέρας Αμαλιάδας – Τσικλητήρας Πύλου

Αστέρας Βλαχιώτης – Καλαμάτα

Διαγόρας Βραχνέικων – Λεωνίδιο

ΠΑΟ Βάρδας – Ζάκυνθος

Παναρκαδικός – Αχαϊκή


Ευχαριστήριο από τον Πανηλειακό στους φιλάθλους του και στην διοίκηση της Ζακύνθου:

*Ευχαριστούμε τους περίπου 150 φιλάθλους που βρεθήκαν στο πλευρό της ομάδας μας στο σημερινό παιχνίδι καθώς και την διοίκηση της Ζακύνθου για την άψογη φιλοξενία, την οποία δεσμευόμαστε να ανταποδώσουμε στο δεύτερο γύρο.