Την δεύτερη -συνεχόμενη - φετινή νίκη της και πάλι εκτός έδρας πανηγύρισε το απόγευμα της Κυριακής ο Πανηλειακός που επικράτησε με το ευρύ 4-0 επί του Παλληξουριακού στο Δημοτικό Στάδιο του Αγ. Αντώνη, σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο Πανηλειακός προηγήθηκε στο 12ό λεπτό της συνάντησης, όταν ο Κρεββατάς έγινε παραλήπτης της μπάλας από το Ντάνκουα, και με κεφαλιά έγραψε το 0-1. Στο 35’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπουρλάκη, ξανά ο Κρεββατάς, και πάλι με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2, που ήταν και σκορ ημιχρόνου, διπλασιάζοντας παράλληλα τα δικά του τέρματα.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 51’, ο Ντάνκουα με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3 ενώ το τελικό 0-4 διαμόρφωσε με τον ίδιο τρόπο ο Σωτηρόπουλος στο 59’.


Οι συνθέσεις

ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ: Σκαμαντζούρας, Ζάβαλης, Πολυδωράτος, Λουλούδας, Λυκούδης, Κομήτας, Καράι (60’ Μπράτι), Αντωνάτος Η., Ζερβός (Βαλέντης Ε.), Βαλέντης Α.(60’ Πολλάκης Γ.), Αντωνάτος Κ.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Καπετανάκης, Σέου, Λεβέντης (71’ Μπουρνέλης), Κολόκας, Σούλης, Νικολόπουλος, Ντάνκουα, Γκοτσούλιας, Κρεββατάς, Μπουρλάκης (75’ Γεωργακόπουλος), Σωτηρόπουλος (63’ Σκοζάι)




Αναλυτικά τα αποτελέσματα:


5ος όμιλος

4η αγωνιστική


Αστέρας Αμαλιάδας – Τσικλητήρας Πύλου 2-1

Αστέρας Βλαχιώτη – Καλαμάτα 0-0

Διαγόρας Βραχνέϊκων – Λεωνίδιο 4-0

Παλληξουριακός – Πανηλειακός 0-4

Παναρκαδικός – Αχαϊκή 2-0

ΠΑΟ Βάρδας – Ζάκυνθος


Επόμενη Αγωνιστική (5/11)

Αχαϊκή – Διαγόρας Βραχνέϊκων

Ζάκυνθος – Αστέρας Βλαχιώτη

Λεωνίδιο – Αστέρας Αμαλιάδας

Παλληξουριακός – ΠΑΟ Βάρδας

Πανηλειακός – Παναρκαδικός




Η Βαθμολογία (σε 4 αγώνες)


Αστέρας Αμαλιάδας 12 9-2

——————————————

Διαγόρας Βραχν. 9 9-2

Πανηλειακός 8 8-1

Καλαμάτα 8 3-0

Αστέρας Βλαχ. 8 4-2

Παναρκαδικός 6 6-5

Αχαϊκή 4 3-4

——————————————

ΠΑΟ Βάρδας 4 1-3

Ζάκυνθος 4 1-4

Παλληξουριακός 3 3-11

Τσικλητήρας 1 2-6

Λεωνίδιο 0 0-9

* Υποβιβάζονται οι πέντε τελευταίοι του Ομίλου

* Ο πρώτος του Ομίλου παίζει αγώνες μπαράζ σε νέο όμιλο ανόδου μαζί με τους πρώτους των Ομίλων: 6ος, 7ος, 8ος, κι από τις τέσσερις συνολικά αυτές ομάδες οι δυο πρώτες της νέας βαθμολογίας μετά από διπλούς αγώνες μεταξύ τους, ανεβαίνουν στη Φούτμπολ Λιγκ – Β' Εθνική