Με σκορ 1 - 1 για την πρώτη αγωνιστική της Γ' Εθνικής αναδείχτηκε ισόπαλος ο Πανηλειακός κόντρα στον Αστέρα Βλαχιώτη.

Μπροστά στα μάτια 100 περίπου φίλαθλων μας που έκαναν το ταξίδι μέχρι την Σπάρτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, στάθηκαν εξαιρετικά μέσα στο γήπεδο και αν η τύχη ήταν με το μέρος μας στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει και με το διπλό.

Στα καθαρά αγωνιστικά, μετά την «κρυάδα» του πρώτου εικοσάλεπτου, στο οποίο το Βλαχιώτη πατούσε καλύτερα στο χορτάρι, ο Πανηλειακός ισορρόπησε και απείλησε με Νιφορόπουλο και Κρεββατά.

Στην επανάληψη, και συγκεκριμένα στο 57’ η ομάδα μας καρποφόρησε την υπεροχή που είχε όταν όταν ο Σωτηρόπουλος επιχείρησε τη σέντρα και ο Κρεββατάς νίκησε στον αέρα τους πάντες και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του Παλιούρα για το 0-1. Εφτά λεπτά αργότερα, ο Αστέρας ισοφάρισε με τον Μικελάτο. Στο τελευταία λεπτά του αγώνα, ο Πανηλειακός άγγιξε το γκολ της νίκης όμως δοκάρι και Παλιούρας νίκησαν διαδοχικά Γκοτσούλια και Μπουρλάκη διατηρώντας αυτό το 1 - 1 μέχρι τέλους.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ: Παλιούρας, Τσουκαλάς, Κόντης, Ίλιεφ, Μπριλάκης (62' Κατσικάς), Τσιμικλής, Ψιάνος (88’ Σαρίδης), Σταμογιάννος, Γεμιστός (80' Μαναρίτσας), Μικελάτος, Χρήστου

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Kαπετανάκης, Νιφορόπουλος, Λεβέντης, Κολόκας, Σούλης, Νικολόπουλος, Ντάνκουα (90’ Γεωργακόπουλος), Σέου (33' Μπουρλάκης), Κρεββατάς (80’ Μπουρνέλης), Γκοτσούλιας, Σωτηρόπουλος (67’ Χατζηστάμου)