Η ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών του Πανηλειακού ξεκίνησε νικηφόρα την Κυριακή το φετινό πρωτάθλημα Β' Εθνικής, αντιμετωπίζοντας στο γήπεδο Μυρτιάς τις Άβαντες Χαλκίδας και επικρατώντας με 3-0 σκορ, στο πλαίσιο του 3ου Ομίλου. Για τις ερυθρόλευκες σκόραραν οι, Καπαρέλη, Μπιρίτη, Γιαννακοπούλου. Η εμφάνιση ήταν σαφώς καλή για πρεμιέρα και η ομάδα προσδοκά και σε ανάλογη συνέχεια.

* Αρχηγοί της ομάδας είναι φέτος: Παναγιώτα Δημόπούλου, Ασπασία Μπιρίτη, Ελένη Κουκουβού, Αναστασία Καρτάλου, Βάσω Μιχαλοπούλου

* Την ομάδα φιλοξένησε τη Κυριακή το μεσημέρι πριν το ματς το καφέ "Λα όπερα", στην κεντρική πλατεία Πύργου, προσφορά του επιχειρηματία - ιδιοκτήτη Κώστα Τοπιντζή.

Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο Μυρτιάς, γιατί τα δυο γήπεδα του Πύργου δεν ήταν διαθέσιμα (για διαφορετικούς λόγους το καθένα):

- Σε ότι αφορά το Στάδιο Πύργου, που είναι η πρώτη έδρα της ομάδας, αυτή τη φορά δεν ήταν διαθέσιμο μιας και γίνονται εργασίες βελτίωσης του χλοοτάπητα (όπως άλλωστε υπήρχε κι η χρονική ευκαιρία με τα δυο σερί εκτός έδρας ματς των ανδρών του Πανηλειακού σε Ζάκυνθο και Ληξούρι Κεφαλονιάς, ενώ ακολούθως έχει και ρεπό όλος ο 5ος όμιλος την προσεχή Κυριακή 29 Οκτωβρίου).

- Ενώ το Ενωσιακό γήπεδο Σπιάτζας, που οι άνθρωποι του τμήματος ήθελαν να δηλώσουν ως δεύτερη έδρα, δεν παραχωρήθηκε από την ΕΠΣ Ηλείας (!!!)





Βαθμολογία (σε 1 αγώνα)

1. ΑΟ Αγίας Παρασκευής 3 (8-2)

2. Πανηλειακός 3 (3-0)

3. Ολυμπιάδα Υμηττού3 (5-4)

4. ΑΟ Πήγασος Θριασιου 3 (2-0)

5. Ικαρος Πετρωτού Πατρών 0 (0-2)

6. Αβάντιδες Χαλκίδας 0 (0-3)

7. Καρυάτιδες Σπάρτης 0 (4-5)

8. Αρης Κορίνθου 0 (2-8)