Συνέντευξη στο sdna.gr έδωσε ο Κώστας Κρεββατάς για την εκτός έδρας νίκη του Πανηλειακού επί του Παλληξουριακού (4-0), την παρουσία του Γιώργου Κούτση στην τεχνική ηγεσία, αλλά και για τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Παναρκαδικό.
Ο Πανηλειακός πέτυχε την δεύτερη σερί του νίκη στο πρωτάθλημα. Τι σημαίνει το αποτέλεσμα αυτό για την ομάδα;

«Σίγουρα ήταν μια νίκη ψυχολογίας, η δεύτερη συνεχόμενη σε εκτός έδρας παιχνίδι, που ήταν ψυχολογίας. Καταφέραμε και κερδίσαμε. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα.Έχουμε βρει έναν αγωνιστικό ρυθμό, και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδιμε με τον Παναρκαδικό όπου πρέπει, να φανούμε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε την πρώτη νίκη στην έδρα μας».

Το γεγονός ότι καταφέρατε να πετύχετε, ένα γρήγορο γκολ έπαιξε, καθοριστικό ρόλο για την συνέχεια του αγώνα;

«Το γεγονός ότι προηγείσαι νωρίς σου δίνει ένα αβαντάζ, Καταφέραμε να βάλουμε ακόμα ένα γκολ, και να πάμε στο ημίχρονο με δύο γκολ μπροστά στο σκορ».

Το ότι καταφέρατε να πετύχετε δύο σερί εκτός έδρας νίκες, πόσο σημαντικό είναι, γι την συνέχεια του πρωταθλήματος;

«Κάθε παιχνίδι πρέπει να το βλέπουμε διαφορετικά. Κάθε ματς είναι τελικός. Σίγουρα το να κερδίζεις δύο εκτός έδρας ματς με 3-0 και 4-0, σου δίνει ψυχολογία για την συνέχεια».

Ο Γιώργος Κούτσης από την στιγμή που ανέλαβε την ομάδα, σε ποιούς τομείς την έχει βελτιώσει;

«Όταν έρχεται ένας νέος προπονητής σου λέει, διαφορετικά πράγματα από τον προηγούμενο, καθώς έχει την δική του φιλοσοφία. Προσπάθησε από την πρώτη στιγμή να βελτιώσει, την ομάδα στο κομμάτι της κατοχής, και προσπαθεί καθημερινά μέσα από την εμπειρία που είχε σαν παίκτης να μάθει, στον νέο ποδοσφαιριστή πως να λειτουργεί».

Ποιος είναι ο στόχος του Πανηλειακού την φετινή σεζόν;

«Ο Πανηλειακός έχει πολύ βαριά φανέλα και μεγάλη ιστορία. Ο στόχος δεν παύει να είναι η άνοδος, αλλά για να επιτευχτεί αυτό θα πρέπει, να γίνει μέσα στο γήπεδο με πράξεις και όχι με λόγια».

Με δεδομένο ότι η ομάδα θα βρίσκεται στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, μπορεί να κυνηγήσει την άνοδο της στην παραπάνω κατηγορία;

«Πιστεύω πως ναι. Μέχρι τον Δεκέμβριο θα δούμε πως θα πάει η ομάδα. Από εκεί και πέρα εάν τον Δεκέμβριο έρθουν, κάποιοι παίκτες που θα βοηθήσουν, ίσως η ομάδα να βγει κατηγορία».

Μέχρι στιγμής έχεις πετύχει πέντε γκολ σε τέσσερις αγώνες, τα οποία έχουν δώσει βαθμούς στην ομάδα. Αυτό σημαίνει κάτι για εσένα ή όχι;

«Το γκολ για να έρθει είναι ομαδικό και όχι ατομικό. Με βοηθούν πάρα πολύ οι συμπαίκτες μου, και εμένα μου ανεβάζει την ψυχολογία, ουτώς ώστε όσο μπορώ να βοηθώ την ομάδα μου και τον εαυτό μου».

Ποιό είναι το δυνατό όπλο της ομάδας μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα;

«Το δυνατό όπλο είναι ότι οι περισσότεροι είμαστε, μικροί σε ηλικία, φιλόδοξα παιδιά και ψάχνουν το κάτι παραπάνω. Γιατί να μην επιτευχτεί με τον Πανηλειακό».

Η διακοπή του πρωταθλήματος πιστεύεις, ότι θα επηρεάσει την ομάδα;

«Δεν νομίζω ότι θα επηρεαστούμε. Ίσα – ίσα θα μας δώσει μεγάλη διάρκεια στο να αναλύσουμε, τον αντίπαλο μας, στο να δούμε τα προβλήματα που έχει και να έρθει η νίκη»

Επόμενος αγώνας είναι εντός έδρας με αντίπαλο τον Παναρκαδικό. Μπορεί ο Πανηλειακός να πετύχει την πρώτη του εντός έδρας νίκη και παράλληλα να χτίσει, ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων;

«Πιστεύω ότι θα δουλέψουμε, πάρα πολύ τις δύο αυτές εβδομάδες. Θα μελετήσουμε πάρα πολύ τον αντίπαλο μας και ευελπιστώ, και θέλω να πιστεύω ότι θα κάνουμε την πρώτη μας νίκη στην έδρα μας».